torstai 17. heinäkuuta 2014

Mukavaa pikkusyötävää buffetpöytään tai vaikka kesäiselle piknikille!

Kuten edellisessä postauksessa kerroin, epäonnistuneiden leivontakokeilujen jälkeen kaipasin jotain todella mukavaa pikkusyötävää hitaaseen viikonlopun ruokahetkeen ja päätin valmistaa uudelleen osan juhannuksena siskojeni kanssa tekemistämme buffetlounaamme tarjoiluista, jotta voisin jakaa nämä ideat teidänkin käyttöönne. Kaikki tarjottavat voivat olla valmistettuna etukäteen ja maistuvat hyvinä myös kylminä, paitsi kesäkurpitsapalat, jotka ovat parhaimmillaan heti uunista tulleina. Olen kyllä syönyt aamupäivälla tehtyjä tikkuja vielä illallakin, mutta johtuen kesäkurpitsan korkeasta vesipitoisuudesta, useiden tuntien odotuksessa palat pehmenevät ja niiden mukava rapeus häviää, joten suosittelen syömään ne heti valmiina.
KESäINEN LOUNASBUFFET:
PARMANKINKKUA MELONIN KERA (ohje postattu)
KEVEä PERUNASALAATTI tai PERUNASALAATTI VEGEMAJONEESILLA ILMAN SIPULIA (ohje postattu)
MAUSTEISET BROILERIPYöRYKäT  (ohje postattu)
KEVYEMMäT KANANUGGETIT  (ohje postattu)
RAIKAS "VAIHTOEHTOTSATSIKI" (ohje postattu)

RAPEAT KESäKURPITSATIKUT (ohje postattu)
FALAFELIT (ohje löytyy täältä)

HUMMUS (ohje löytyy täältä)
Tarjoa lisäksi vihersalaattia ja leipää syöjien maun&diettien mukaan.
Seuraavana yksittäiset ohjepostaukset yllämainituille ruoille, osa on postattu tänään, loput tulevat huomenna sopivasti ennen viikonloppua...;-)
Kuunsilta kesäpaikassa Liguriassa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti